fbpx

MR DIM – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

MR DIM – THE VIDEO

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ MR DIM

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Το Mr Dim δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά για αυθεντικό ethnic φαγητό με ταυτότητα, σε value for money περιτύλιγμα. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός ατμόσφαιρας και ποιοτικού, νόστιμου φαγητού προσελκύει καθημερινά διαφορετικά κοινά όλων των ηλικιών, ενώ το χαμηλό food cost, οι ανταγωνιστικές τιμές και η εύκολη λειτουργία του καταστήματος συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του νέου συνεργάτη.

To Μr Dim είναι ένα εύκολο σε διαχείριση κατάστημα, και με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που παρέχει, ο νέος συνεργάτης έχει όλες τις προοπτικές για επιτυχία διαρκείας. O franchisee δεν χρειάζεται να έχει εμπειρία στην ασιατική κουζίνα, αρκεί να αγαπάει το χώρο της εστίασης και να ξέρει να μαγειρεύει.

Ασιατικά…οφέλη

Ποιος είπε ότι η Ασιατική κουζίνα θέλει χρόνο; Το μενού του Mr Dim, στημένο από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στην εστίαση, είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να προσφέρει τη μέγιστη γευστική απόλαυση, με τον ελάχιστο χρόνο παρασκευής. Ένας ακόμη λόγος άλλωστε που κάνει το Mr Dim πρώτο στις καθημερινές επιλογές του κοινού είναι ο μικρός χρόνος αναμονής από την ώρα που θα γίνει η παραγγελία μέχρι να φτάσει στο τραπέζι του ή στην πόρτα του. Όλα τα πιάτα μαγειρεύονται εκείνη τη στιγμή και μέσα από τις εύκολες διαδικασίες παρασκευής ετοιμάζονται σε χρόνο μηδέν. Συνδυάζοντας την ταχύτητα με την ευκολία, οι πελάτες μένουν ευχαριστημένοι, και οι συνεργάτες εξυπηρετούν τη μεγάλη ροή παραγγελιών χωρίς κόπο.

Οι επισκέπτες του Mr. Dim σερβίρονται πάντα χωρίς καθυστέρηση, ακόμα και τις ώρες αιχμής που ο όγκος των παραγγελιών είτε για sit in είτε για delivery και takeaway φαίνεται «βουνό». Τα πιάτα του καταλόγου είναι επιλεγμένα και αυθεντικά, χωρίς να είναι πολυσύνθετα. Έτσι, μειώνεται ο χρόνος παραγωγής αλλά και ο αριθμός προσωπικού.

Ο κατάλογος του Mr Dim, πέραν της απόλαυσης που προσφέρει στον καταναλωτή, προσφέρει και ένα άκρως συμφέρον food cost για τον franchisee. Μέσα από την επιτυχημένη λειτουργία του, το Mr Dim έχει επιτύχει συνεργασίες με ποιοτικούς προμηθευτές στις καλύτερες τιμές, οδηγώντας έτσι στο κέρδος προς όφελος και του πελάτη και του συνεργάτη. Με έναν κατάλογο στοχευμένο που δεν «φλυαρεί», το Mr. Dim αποτελεί ένα εστιατόριο εύκολο στη διαχείριση, καθώς οι διαδικασίες παραγωγής είναι αυτοματοποιημένες. Με αυτό τον τρόπο, ο franchisee είναι σίγουρος ότι κάθε φορά οι συνταγές θα εκτελούνται με ακρίβεια παρουσιάζοντας πάντα το ίδιο νόστιμο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

 

Ένα αποδοτικό μοντέλο franchising

Tο Mr Dim έχει επιτύχει μέσα από τη σωστή οργάνωση να παρουσιάζει πολλαπλά πλεονεκτήματα για τον μελλοντικό συνεργάτη. Χάρη στις συμφωνίες με προμηθευτές που έχει συνάψει η εταιρεία και στα επιλεγμένα προϊόντα το food cost δεν ξεφεύγει ποτέ. Μέσα από την επιτυχημένη λειτουργία του, το Mr Dim έχει επιτύχει συνεργασίες με ποιοτικούς προμηθευτές στις καλύτερες τιμές, οδηγώντας έτσι στο κέρδος προς όφελος και του πελάτη και του συνεργάτη.

Φυσικά, μπορεί το Mr Dim να έχει ασιατική ταυτότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απευθύνεται αποκλειστικά στους μυημένους. Οι γεύσεις είναι προσαρμοσμένες στα ευρωπαϊκά γούστα, προσελκύοντας έτσι τους λάτρεις της κουζίνας και όσους δεν είναι εξοικειωμένοι και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.

Για τους ανθρώπους του Mr Dim η επιτυχία του κάθε νέου franchisee είναι απόλυτη δέσμευση. Ο συνεργάτης απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό μοντέλο που στηρίζεται σε μια σειρά από πλεονεκτήματα ισχυρά και διαφοροποιημένα.

Ποια είναι αυτά;

 • Αποτελεί ένα ανερχόμενο brand που έχει ήδη χτίσει την πελατειακή του βάση
 • Διασφαλίζει συμβατικά την περιοχή αποκλειστικότητας κάθε καταστήματος ενισχύοντας την αποδοτικότητα της επένδυσής
 • Παρέχει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη & αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας
 • Διαθέτει πλήρες μηχανογραφικό σύστημα που διακρατεί όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία
 • Προσφέρει χαμηλό κόστος προμήθειας και συντήρησης
 • Διαθέτει μοναδικά Signature Dishes & Dressings και Private Label products τα οποία οδηγούν σε υψηλό περιθώριο κέρδους και διαφοροποιούν την επιχείρησή από τον ανταγωνισμό
 • Παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο στον Franchisee όσο και στο προσωπικό του
 • Παρέχει ολοκληρωμένο Marketing & αποτελεσματικές Δημόσιες Σχέσεις
 • Προσφέρει χαμηλή αρχική επένδυση & επιχειρηματικό ρίσκο
 • Προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης με σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης 

Το πακέτο franchise μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • Πρωτοποριακό μενού
 • Συνεχή υποστήριξη
 • Σωστή οργάνωση
 • Συνεργασίες με ποιοτικούς προμηθευτές στις καλύτερες τιμές

 

Επικοινωνήστε μαζί μας